Groot huis voor weinig geld

Huizen in Nederland worden steeds duurder, dat horen we overal om ons heen. Maar dat geldt natuurlijk niet voor alle huizen. Er zijn ook regio’s die minder populair zijn en waar huizenprijzen zelfs dalen. Voor alle mensen die helemaal klaar zijn met de gekte op de huizenmarkt hebben we hier een overzichtje met huizen die voldoen aan een aantal criteria en daarmee gerekend mogen worden tot relatief grote huizen met de beste prijs kwaliteitsverhouding van Nederland.

Wat hebben we gedaan? We hebben in de eerste plaats gekeken naar huizen onder een ton. Dat klinkt weinig maar als je goed zoekt, zijn er voldoende huizen in deze prijsklasse waar je prima kunt wonen. Om te komen tot relatief grote huizen, hebben we nog 2 filters toegevoegd. Woonoppervlakte van minimaal 100 vierkante meter en perceeloppervlakte van 250 vierkante meter. En zeggen we groot huis, dan zoeken we natuurlijk ook een beetje vrijheid. Dus we kijken alleen naar vrijstaande huizen. Resultaat zijn 37 leuke woningen.

Op het kaartje zie je al een beetje waar dit naartoe gaat. De uithoeken van ons land. Met name in Noordoost-Groningen staan veel huizen te koop die voldoen aan onze criteria. Guess why… Maar ook in het uiterste Noorden van Friesland, langs de Oostelijke grens, in het uiterste Zuiden van Limburg en in het Zuiden van Zeeland kun je een mooi huis vinden.

En stelt dat nou ook nog wat voor, zo’n huis? Of hebben we het over een paar slecht geïsoleerde buitenmuren, achterstallig onderhoud en gedateerde inrichting? Dat valt nog behoorlijk mee. In het bijzonder dit huis in het Noord Friese Munnekezijl vinden wij wel de moeite om eens wat beter te bekijken.

Dus, kijk je niet te nauw op de locatie of vind je het zelfs lekker om in een uithoek te wonen? Bekijk hier eens of één van deze 37 huizen iets voor jou zijn. 37 Op moment van schrijven. Want de huizen onder dit linkje kunnen natuurlijk veranderen. Als de trend van dalende prijzen in deze regio’s zich ontwikkelt, worden het er zelfs steeds meer. Lijkt het je iets? Hou dit overzicht dan in de gaten!

 

Delen op social:
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.